zondag 10 juli 2016

Verwennerij #2

Zoals beloofd het vervolg van de verwennerij. Niet alleen voor de juffen maar ook voor de coaches.Ik deed nog een beetje bandwerk met het geliefde patroontje van Jace did it. Het Antasje is ondertussen al onder vele naaimachines gekomen heb ik de laatste week gemerkt. Menige juf is hiermee geplezierd lijkt me. Wij gingen hier hetzelfde pad op. 


De blauwe Petit Pan tasjes maakte ik op vraag van Elise voor de coaches van het Aira United team. Sinds een jaar heeft ze zich aan dit team vervoegd en het is een belangrijk deel van haar leven geworden. Niet kunnen trainen, niet de lucht in kunnen is een drama. 

Het voorbije weekend is ze met haar team (juniors) en de seniors naar het EK Cheerleaden gegaan te Wenen. Het was weer een enorme ervaring voor hen en de seniors zijn met 2 gouden bekers naar huis gekomen: 2x Europees Kampioen. Je kan er alleen maar van dromen, maar voor hen is het echt.
Een attentie van het team via deze weg is dan een kleinigheid om hen te bedanken voor hun inzet.


De gele flamingo's gingen naar Louise haar juf van het 5de leerjaar. Fris en vrolijk voor hopelijk een zomer in aantocht. En de tweede heeft Louise voor zichzelf gehouden. 


De ene werkte ik af met een zilveren paspel, de andere met een gouden. Het is dat er ook maar weer een beetje bling-bling in zit. 


En zo zijn we weer blij dat we enkele dames weer verdiend blij gemaakt hebben. Ik hoop dan ook dat ze er handig gebruik van kunnen maken om vanalles en nog wat op te bergen.

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de An tasjes al op vele blogs voorbij zien komen. Maar deze zitten ontzettend mooi in elkaar! Ik weet het nu ook zeker: dit tasje ga ik ook maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, ik deed van de week ook aan bandwerk om alvast wat kadootjes klaar te hebben liggen voor de feestjes van mijn dames. Ik vulde ze met nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi! Zeker met die zilveren en gouden paspel, maakt het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo vrolijke kleurtjes en met die extra bling eraan een topcadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen