dinsdag 23 februari 2016

Restjesverwerking #2


Restjes! Wie heeft ze niet? En wie kan ze ook zo moeilijk weggooien? Ik ben er zo ééntje. Ik denk dan altijd dat ik er misschien nog wel eens iets leuks uit zou kunnen maken. 


Meestal lukt dat ook wel, maar eerst gaat er heel wat tijd over vooraleer ik eraan begin. Eens aan de grabbel probeer ik leuke combinaties te maken en dan zijn we vertrokken. 


Deze keer maakte ik drie etuitjes aan de hand van een Michelle Miller patroon. Ik had het patroontje al een hele tijd liggen en wanneer ik zonet nog eens op de site ging kijken vond ik het er niet meer terug. Dus waarschijnlijk niet meer in de collectie :-/


Ik vind ze in ieder geval altijd handig. Een snel cadeautje waar je altijd iets leuks kan in opbergen: een leuke kaart, een cadeaubon, documenten, girly stuff, ... 

10 opmerkingen:

 1. Ik kan mijn restjes ook niet weggooien ☺ ik bewaar ze in een schuif. Wanneer ik die niet meer toe krijg weet ik dat ik dringend kleine projectjes moet doen. Deze zien er heel leuk uit. Inderdaad zeer tof als klein cadeautje! Ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke collectie...we kunnen niet meer pinnen blijkbaar is het niet meer te verkrijgen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke en kleurrijke restjesverwerking :-)
  Het blauwe bloemenstofje dat je gebruikte was één van m'n eerste stofjes dat ik kocht toen ik begon te naaien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Die moet ik ook eens proberen. Meestal worden restjes hier een pennenbak of geef ik ze weg aan de kleuterjuffen als de stapel te groot wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. daar moet ik toch ook eens dringend werk van maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Kleine restjes krijgt mijn moeder die van quilts houdt... de rest bewaar ik zelf, maar veel heb ik er nog niet mee gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Hier ook een restjesvoorraad die dringend eens mag verwerkt worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen