zondag 3 januari 2016

* Mijn 15 van 2015 *

Het is hier in 2015 niet echt stil of rustig geweest. Er is heel wat gebeurd hier, er is zelfs veel genaaid, maar de tijd ontbrak om te fotograferen en te loggen. Ik hoop dat dit wel zal lukken in 2016.
Zoals verscheidene blogsters zag ik het dan ook wel zitten om via wat foto's te laten zien hoe het jaar er bij ons heeft uitgezien. 
Vooral veel leuks en goeds ...

Eerst en vooral zijn we begin vorig jaar gestart met grootse verbouwingen. De eerste maanden waren dan ook voornamelijk puin maken en ruimen. Tussendoor moest er ook tijd vrijgemaakt worden voor een groots naaiproject. 


Samen met een vriendin en nog enkele mama's behoren we tot de naaimama's van de dansschool. Samen met haar had ik me aan het kledingproject van mijn oudste dochter haar dansnummer gezet: 23 witte kleedjes en 23 topjes om erover te dragen. Ze dansten een prachtige choreo op het voor ons tot dan onbekende nummer van Michael Jackson: Little Susie Heel het optreden stond in het kader van Michael Jackson en het was weer helemaal geslaagd. We zijn weer trotse ouders.


De man des huizes werd 40 en mocht ook eens verwend worden met een verrassingstrip naar Londen voor 4 dagen samen met de dochters. En deze dachten  vooral aan shoppen!!!Ondertussen was de schrijnwerker al hard in de weer om onze verbouwingen op schema te houden.En desondanks de weinige tijd en geld door de verbouwingen kregen we via een zeer lieve vriendin toch de mogelijkheid tot wat ontspanning en zon: vakantie...  Nog steeds dankbaar ...Aan elk mooi liedje komt een einde maar voldaan en toch met wat kleur vertrokken we terug naar het thuisfront. 


Een ander goed nieuws is Lulu. Haar verhaal hebben de meesten van jullie ongeveer anderhalf jaar terug waarschijnlijk wel mee gevolgd. Sinds ongeveer maart 2015 is ze tumorvrij. Wonderen bestaan want de behandeling en de vele steun die vooral Lulu en haar ouders gekregen hebben, hebben geholpen. 
Vandaar een dikke dank en kus ook aan Nonkel Henri!


Het plooien van 1000 kraanvogels was hun doel en is hun ook gelukt. Vele lieve mensen stuurden papier en al geplooide vogels.
Om het goede nieuws van Lulu te vieren en iedereen te bedanken voor de steun in deze moeilijke tijd organiseerden mama Hanne en papa Luc een bedankfeestje in een leuk park in Gent. Mama Hanne versierde het park met leuke mobielen gemaakt met de kraanvogels: gewoon prachtig ...


De familie is ook terug een viervoeter rijker genaamd Otto en deze brengt heel wat leven en energie met zich mee. 


De oudste dochter is dan wel cheerleader af van dit jaar en is actief in het acroteam van de dansschool. Ze mochten nog éénmaal optreden met hun choreo van Little Susie in de Stadschouwburg van Antwerpen. Weer zo'n leuke ervaring. 


Het einde van de verbouwingen in zicht. De schrijnwerker heeft echt zijn best gedaan en eind oktober was het dan ook definitief: we zijn verhuisd. 


Shoppen met het jongste neefje in Hasselt mocht er ook niet aan mankeren tijdens de kerstperiode.


En als afsluiter een foto van de 4 nichtjes tijdens het eerste eetfestijn van de kerstperiode. En Lulu heeft ondertussen het goede nieuws gekregen dat haar derde scan ook clean is. We blijven duimen. 

Mag 2016 veel fijne momenten brengen met veel liefde, een goede gezondheid, plezier, vriendschap en creativiteit! 

4 opmerkingen:

 1. Een jaar met enkel goed nieuws! Ik word er helemaal vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen, mooi om te zien!
  Veel plezier in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een goed nieuws!
  en je huis ziet er supergezellig uit
  alle goeds voor !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, grootse werken, grootse projecten!! Heel tof! Vooral het Michael-jackson-stuk, hier een grote fan ;)

  BeantwoordenVerwijderen