vrijdag 8 mei 2015

Fleurige hertjes!

Shame on me!!!
Het is weer een eeuwigheid geleden dat ik nog eens wat op de blog poste! Al heeft mijn naaimachine echt niet stilgestaan hoor!
En het stofje dat ik verwerkte leek ook al wel een eeuwigheid in de kast te liggen. 
Maar uitstel is geen afstel ;-)


Ik kocht beide tricotjes ondertussen al bijna 2 jaar geleden denk ik om voor de meisjes elk iets te maken. Ondertussen zit ik met een beginnende puber en ééntje dat gezellig meedoet en die doe je niet meer aan wat je wil.


Dus, aan de hand van een leuk t-shirt patroon uit een Ottobre maakte ik dan maar voor elk een slaap t-shirt. Dit met een korte legging eronder en het kwam helemaal in orde. 
En of deze in de smaak vielen, ze konden niet snel genoeg getest worden. 


Meisjes blij, ik ook blij natuurlijk.
De slaapkledij viel in de smaak en ondertussen maakte ik nog enkele slaapkleedjes erbij, maar dat wordt vervolgd.
Met de restjes, welke nog meer dan voldoende waren, maakte ik elk nog een t-shirt: ééntje met raglanmouwtjes en afgewerkt met een boordje onderaan en het andere werd er ééntje met een halsopening zoals bij de rompertjes. 
Te klein voor mijn meisjes, maar groot genoeg voor enkele nichtjes denk ik.4 opmerkingen:

  1. Ooh, die Znok-hertjes! Ik wachtte veel te lang met bestellen, en toen waren ze nergens meer te krijgen. Zeg maar tegen die dochters van jou dat ze exclusief slaapgoed dragen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, zo schattig zeg! Hier veranderen te kinderachtige prints uit de stoffenkast ook vaak in slaapkledij: topoplossing!

    BeantwoordenVerwijderen