woensdag 23 april 2014

Angry Birds

Voor wie ze nog niet kent. Het nieuwe dekentje van mijn jongste dochter bevat ze allemaal.


Enkele weken geleden wou ik nog eens even snuisteren tussen de stoffen in Pauli Leuven. Niet dat ik er niet genoeg heb, maar het is zo verleidelijk om er binnen te gaan wanneer ik in de buurt ben en het is nog moeilijker om er met lege handen buiten te komen.


Maar deze keer was ik er met Louise. Van snuisteren kwam niet veel in huis want ze was het snel beu in de winkel. Maar één ding had ze wel gezien. Dit flanellen stofje met angry birds. Niet dat ik het mooi vind, maar zij daarentegen vindt het super.


Met haar fonkelende en verleidelijke oogjes werd al snel de vraag gesteld of ik er een dekentje mee wou maken.


Een dekentje, nu, nu het zo'n mooi weer is. Ja, waarom niet. Het is nog steeds gezellig en lekker warm om 's avonds in de zetel onder een lekker knus dekentje te kruipen. Dus, zei vroeg en ik draaide.


En als de ene zus iets krijgt mag de andere ook niet vergeten worden. Voor haar liggen er ook al stofjes klaar om een gezellig dekentje te maken.

9 opmerkingen:

 1. Ach, zo lelijk en tegelijk ook weer zo mooi omdat mama een dekentje maakt voor haar dochter. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke vrolijk. Zouden ze hier ook 'vet cool' vinden, hoor! :-0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het stofje wordt plots veel mooier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het stofje zo zei me niet veel maar als ik het nu als dekentje zie is het gewoon prachtig! Ideaal dus voor zo'n projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zou het stofje ook links laten liggen, maar eigenlijk is dat wel een ideaal stofje voor kinderen eh. Mijn petekindje zou dat ook super vinden denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Smaken verschillen en die van mama's en dochters zeker. Maar als je ziet hoe blij ze er mee is, dan is de keuze toch snel gemaakt hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik begrijp ;-) ... ook niet echt mijn ding, maar bij de jongens zou dit ook heel erg scoren !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezelligheid boven schoonheid!

  PS: ik probeerde net 5 x de juiste lettercombinatie in te geven, persoonlijk vind ik dat vervelend en het houd me soms tegen om te reageren. Het was een tijdje met cijfers en dat ging iets vlotter, maar nu is het terug met letters :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik er eindelijk in gelukt ben de woordverificatie uit te schakelen!

   Verwijderen