maandag 31 maart 2014

Snorren en Dino's

Gisteren werd Vinn gedoopt. De kleinste telg van de familie. Voor zijn 2-jarig nichtje maakte ik de Julia-sweater al en mama Caroline dacht: "en onze Vinn!"
We zouden hem niet zomaar vergeten. Ondertussen heeft hij al een kleine collectie die vanonder mijn naaimachine is uitgerold en er zal nog wel het één en ander verschijnen in de toekomst. 


Het werden twee hemdjes uit tricot. Best wel makkelijk om maken en wanneer je dan nog eens gebruik maakt van Kam-snaps als sluitingen is het helemaal peanuts!Het werd dus een snorrenversie die ik vond op het stoffenspektakel bij Stoffen Van Leuven en de Dino's die komen van bij Stoffen Pauli uit Leuven. 


Het is voor mij telkens een boeiende uitdaging om iets te maken voor jongens, zoals al eerder verteld waren het tot nu toe nog maar enkel meisjes in de familie en omgeving. Maar ondertussen raak ik het al wel gewoon om leuk jongensspul te maken!


Zo, dat hij nu maar snel gaat pronken met zijn stoer jongenshemdjes! 


10 opmerkingen:

 1. omg! De manier waarop de print van het kraagje van de dinostof perfect aansluit met het hemdje eronder, chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Welk patroontje gebruikte je hiervoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Zou ik ook eens moeten maken voor zoonlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend! En zo ieniemiene... petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knappe hemdjes! Heel mooi afgewerkt en leuk met die drukknopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap werk en hele leuke stofjes! Een hemdje in tricot lijkt mij echt wel leuk om te dragen voor jongens! Zal ik eens in gedachten houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh heel mooi! welk patroontje heb je daarvoor gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die hemdjes werden hier al heel vaak gemaakt, knap en toch comfortabel, eigenlijk willen zo'n kleine jongetjes niets liever. Hij zal gestraald hebben!

  BeantwoordenVerwijderen