vrijdag 21 februari 2014

Er waren eens ...

2 toffe blogmadammen welke hun hoofden bij elkaar staken om hun creatieve ideeën vorm te geven in een super leuk boek om ze zo met ons te kunnen delen.


Er ging heel wat voorbereiding aan vooraf. En één van hun stappen was het zoeken van vrijwilligers om hun patronen te testen. Het was vakantie en er was wat tijd dus ik zag dit wel helemaal zitten. En het geluk was me gunstig want ik mocht, ik mocht ... testen.
De eerste voorbereidingen kregen vorm. Ik vond het een hele leuke uitdaging die stilaan vorm kreeg. En ja, daar was hij dan. Wiske Wasbeer van het Knutselbos, hierboven languit genietend van het mooie weer. Energie heeft hij hier in ieder geval kunnen opdoen met al dat mooie najaarsweer. 


En met zijn rode sjaaltje was hij klaar om verder een stapje te nemen in de ontdekkingen van het Knutselbos. Ondertussen is hij al verhuisd en heeft hij zijn nestje gemaakt in het park van een klein lief ventje. 
Dus al wie nieuwsgierig is, ga eens een kijkje nemen bij deze dames en hou je vooral niet tegen om dit boek ook in huis te halen. Want ik geloof dat de uitgeverij samen met hen er alles aan gedaan heeft om hier een super leuk, creatief en aantrekkelijk doe-boek van te maken.Hij zag in ieder geval dat het goed was!

9 opmerkingen: