dinsdag 17 september 2013

The Whale-CharlieDe wedstrijd is ondertussen afgelopen en jury is aan het beraadslagen wie er in aanmerking komt voor de superleuke prijzen die er te winnen zijn. Ik heb het aan mezelf voorbij laten gaan, want ik heb al vele leuke exemplaren gezien die voor mij echte winnaars zijn. Dus succes aan alle deelnemers. Maar zoals bij velen deed het mij er wel aan herinneren dat ik op het einde van het schooljaar ook een Charlietje gemaakt had voor mijn jongste dochter. 


Ons Louise is nogal een speciale wat kleding betreft. Je doet ze niet zomaar aan wat je zou willen en ik maak ook niets voor haar zonder de goedkeuring want de kans is groot dat het nooit zou gedragen worden als ze het niet met haar zin is. 


Een Charlie past echt wel bij haar. Rokken of kleedjes komen zo goed als niet uit haar kast. Dus broeken en shortjes met een leuke T-shirt zijn wel haar ding. 
En tussen de stofjes koos ze deze eruit, welke volgens mij eerder bestemd was om een jongens  T-shirt uit te maken om eens cadeau te geven. Maar neen hoor, zij wou deze.


Ondertussen al een paar keer gewassen en ook al wou ze geen fotomodel spelen, ze staat er beeldig mee. 

12 opmerkingen: