woensdag 1 mei 2013

1 mei een recyclage-Vink voor mij!

Nu dat al de meiden met zo'n leuke tas rondlopen kon ik toch niet achter blijven.


Tijdens hun naainamiddag lag mijn stof al voorgeknipt als voorbeeld om hun goed op weg te helpen.
Echt tijd om hem tijdens die namiddag zelf af te krijgen had ik niet, maar de tijdens de week die er op volgde stak hij snel in elkaar.Ik recycleerde dit bloemenstofje nadat dit hier al meer dan een jaar in een hoekje lag weggemoffeld. Elise bracht het ooit mee van een zomerkampje waar ze met behulp van nietjes er een rokje had van gemaakt. Nietjes eruit, een kleine wasbeurt, drogen, strijken, knippen, ... en klaar is VinkEn weer eens gedaan met plastiek zakjes mee naar het werk te nemen om wat drank en versnaperingen mee te zeulen. Vanaf nu een fleurige Vink.

16 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig stofje en die groene banden knallen eruit, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tas! Vrolijke kleurtjes! Ik heb ook zin om er een te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om elke dag goedgezind naar het werk te vertrekken, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! en idd, ik moet ook eens een alternatief naaien voor mijn lunch plastiek zak :s

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke tas! idd veel leuker dan een plastiek zak

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Zomerse kleuren. Dat kan ook wel met dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige tas! Mag ik vragen waar jij je labels hebt laten maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En fleurig is het zeker! Wat een prachtig stofje! Mijn kinderen brengen andere dingen mee van zomerkampen ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo, waar kan ik het patroon van deze tas vinden?

  BeantwoordenVerwijderen