dinsdag 30 oktober 2012

Jarig en 'Zo geknipt!' (3)

Whooo, een verjaardagsfeestje van een jongen van de klas, daar werd Louise, onze jongste dochter op uitgenodigd. Ook zij vindt dan dat er een zelfgemaakt cadeau meemoet. Want al wat je voor zus doet moet je voor mij ook doen hé mama! :-)
Maar we zijn hier niet echt gewoon om dingetjes te maken voor jongens. En gelukkig lag daar het, mijn al zo toevertrouwde 'Zo geknipt!'-boek.


Het werd de nr 26 in zijn volle glorie. Op zoek in mijn stoffenkast heb ik alles kunnen verzamelen. Enkel de waterdichte stof die ik bij Pauli Leuven vond en de nestelogen van bij Veritas en we konden eraan beginnen. 


Het is echt weer een aanrader om te maken en cadeau te geven met weer een op en top afwerking. Die meiden hebben echt aan alles gedacht. 
De nestelogen waren een uitdaging maar gingen vanzelf en zullen vanaf nu sneller gebruikt worden. Geweven koord! Dat was hetgene dat moest ontbreken net wanneer hij zo goed als af was. Maar, dan maakte we maar zelf een 2 lintjes in een bijpassende kleur om de zak te kunnen stroppen. En zeg nu zelf, het steekt lekker af. 


Zijn naam nog even op het zakje geflockt en vanaf nu weet iedereen dat het zijn zwemzak zal zijn. 


Klaar om te vertrekken naar de volgende zwemles!


Gelukkige verjaardag Pol!
 Louise vond het fijn dat ze er bij mocht zijn.


12 opmerkingen: