donderdag 30 juni 2011

Ook hier zijn we de juffen niet vergeten!


Het is feest voor iedereen. De juffen een welverdiende vakantie na een heel jaar hard werken, maar ook de kinderen hebben dit allemaal verdiend.


Dus zetten we de juffen allemaal eventjes in de aandacht zoals velen van ons denk ik.


Voor elk een vlaggenlijn en een hobo-sack. Niets nieuws in blogland, maar wel fijn om te maken. De meisjes thuis hebben dan ook de stofjes uitgekozen waarin ze moesten gemaakt worden.Bij deze: Juf Rita, Juf Joyce en Juf Chris, bedankt voor het fijne schooljaar want het is weer voorbij gevlogen.
En ... vanaf nu zijn we hier thuis kleuter af. Volgend jaar mag de jongste ook naar het eerste leerjaar en daar kijkt ze al echt naar uit. Vanmorgen waren de rekensommetjes al van de partij.

Vakantie, joepie!!! En we beginnen er straks al tegoei aan met een verjaardagsfeestje van de oudste dochter.

En voor de nieuwsgierigen: binnenkort volgt er nog een tutorial van het zakdoekhoesje ;-)

5 opmerkingen:

 1. Tof! Die vlaggetjes zijn helemaal super, wie weet maak ik er volgend ook wel eens eentje voor de kleuterjuf van Lukas. Geniet van de vakantie en ... ons Elisabeth stond vanmorgen al te popelen om naar Elise haar feestje te komen, een fijne start van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk!
  De juffen zullen tevreden zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi SoFilles....een vraagje: die tissuehoudertjes die je de vorige keer had gemaakt....welk patroon heb je gebruikt? Ik kan het niet meer vinden. Of heb je het zelf bedacht? Thankjoe!

  BeantwoordenVerwijderen