maandag 30 mei 2011

Van kleins af ...

... is ze al een paardenliefhebster.


Een ritje op de kermis, een rondje in centerparcs, Ponyparkcity in Nederland is voor haar helemaal de max en uiteindelijk volgt ze nu ook les. En wees gerust, er gaat geen zondag zonder les voorbij als er geen grondige reden voor is ...


Dus deze rok en tas mochten er dan ook niet ontbreken. Het paardenstofje vond ik dankzij een tip van deze schitterende madame.En zoals ik haar beloofd had, maakte ik er dan ook nog een leuke tas bij voor haar. Die ze dan tot nu toe overal mee naartoe zeult. Zelfs tot in haar bed ...

9 opmerkingen:

 1. Wauw, echt mooi! Daar zou ons anna enorm jaloers op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe lief! Ik kan me zo voorstellen hoe blij een meisje daar mee kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Prachtige rok, leuk model dat goed bij de stof past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het rokje en de tas helemaal country!
  Zo mooi, ik zou ook met die tas naar mijn bed gaan ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent een jong meisje, je houdt van paarden, je hebt een creatieve mama, er bestaan schitterende stofjes, de combinatie van dat alles = de max! Ik kan me voorstellen dat een trapje hoger klimt op de heldenstatus-ladder.

  BeantwoordenVerwijderen