zondag 27 februari 2011

Deze kan nog van pas komen!

De winterjas voor Elise.


Velen onder ons zijn al bezig aan de lente en zomer collectie en in gedachte ben ik er ook al, maar ik was al een tijdje bezig aan de winterjas van Elise die ook op mijn 10 in 11 lijstje staat. Ik had hem natuurlijk ook op het einde van dit jaar kunnen maken, maar de vraag: "Wanneer begin je aan mijn jas?" bleef maar komen.

Ik dacht korte pijn. Na mijn winterjas doen we in één trek door voor haar jas. Met ondersteuning van de wekelijkse naailes ben ik er in geslaagd om dit exemplaar af te leveren.


Met zo'n guur dagje als vandaag zal hij nog wel van pas komen.En hij is nog ruim genoeg om volgende winter ook nog te kunnen dragen.

12 opmerkingen:

 1. mooie jas. En die zal zeker nog van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ongelofelijk gave stof is dit zeg, het is echt een mooie jas geworden zeg! En vaak koop ik laat in het seizoen nog een jas in de uitverkoop, dus waarom zou je er nu niet nog eentje gemaakt hebben, hij is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW wat een ontzettend mooie jas heb jij voor je dochter gemaakt! Daar mag je heel erg trots op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mijn ogen zien sterretjes van zoveel schoonheid ...!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel leuke en vrolijke jasje
  groetjes Dietlinde van Lovelylinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. what a wizard you are:)).... this looks great:)).....I'm so admiring your art...
  a big hug from croatia:))....
  M...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is she your daughter? She is so beautiful! And love all your sreations, nicely done and exciting fabrics used!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supergaaf joh! Leuke blog heb je :D Dank voor het linken! Ik blijf hier ook plakken, helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen