dinsdag 30 november 2010

Het slaapzacht uilenzakje

Weer een blijde gebeurtenis. Leon is geboren.
De collega van mijn vriend is voor de tweede maal vader geworden. Hij zag het wel zitten dat ik nog eens een lekkere warme snuggler maakte, maar ik had net te weinig van dit leuke uilenstofje en het is ook al een baby van formaat. Het alternatief is deze leuke slaapzak geworden.


Het is een patroon dat ik gevonden heb in Ottobre (winter 2006) en heel makkelijk te maken. Voor de binnenkant heb ik donkerpaarse joggingstof gebruikt. En de knopen zijn ook een eigen maaksel. Geen tijd om naar Hexagoon te gaan en in de Veritas vond ik mijn zin niet, dus was het tijd voor het experiment. Met deze felblauwe fimo heb ik dan wat zitten knoeien, maar heb uiteindelijk toch een resultaat geboekt dat mag gezien worden.


En meneer konijn mag mee voor grote zus Helena.

Proficiat papa Frederik en mama Griet xxx

8 opmerkingen:

 1. Wauw! Echt een heel mooi slaapzakje, en wat een leuk stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van jou zou ik graag een geboortecadeau krijgen,of een ander mag ook ;-). Dat konijn is trouwens ook de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi en die knopen zijn ook tof !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk zeg! en de knopen zijn mooi geworden!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na het zien van je slaapzak, deed ik onmiddellijk een oproep bij de vriendinnetjes van het Leuvens Stiksel voor de winter Ottobre.
  En ook dat konijn vind ik geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, zeg! Goed gedaan! En die knopen passen er super bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie slaapzak. En wat een leuk stofje!!! Je maakt echt super-dingen.

  BeantwoordenVerwijderen